Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Εκδηλώσεις

Παρουσίαση των πολιτικών θέσεων της ΝΙΚΗΣ από υποψήφιους Ευρωβουλευτές και από Βουλευτές στην Κόρινθο

Παρουσίαση των πολιτικών θέσεων της ΝΙΚΗΣ από υποψήφιους Ευρωβουλευτές και από Βουλευτές στην Κόρινθο

Τιμώντας την Κόρινθο, την πόλη του Αποστόλου των Εθνών και Ουρανοβάμωνος Παύλου καθώς και την πόλη, όπου με το Β’ Πανελλήνιο Συνέδριο το 336 π.Χ. ο Μέγας Αλέξανδρος ένωσε τους Έλληνες και ξεκίνησε την εκστρατεία του, το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «ΝΙΚΗ» έκανε επίσημη προεκλογική εμφάνιση εν όψει των Ευρωεκλογών.

Την Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024 στις 20:30 μ.μ. στην γεμάτη, αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κορίνθου ο επικεφαλής και Πρόεδρος του κινήματος, κ. Δημήτριος Νατσιός μαζί με ομάδα βουλευτών, τον Αντιπρόεδρο και βουλευτή Λαρίσης κ. Γεώργιο Ρούντα, την κα Κουρουπάκη Ασπασία βουλευτή Β1' Βορείου Τομέα Αθηνών και τον Βρεττό Νικόλαο βουλευτή Β3’ Νοτίου Τομέα Αθηνών, απευθύνθηκαν στην τοπική κοινωνία της Κορίνθου.

Συγχρόνως έγινε παρουσίαση μερικών από τους συνολικά 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές της «ΝΙΚΗΣ», εκλεκτών προσωπικοτήτων από κάθε τάξη και ομάδα της κοινωνίας μας.

Οι Υποψήφιοι με αλφαβητική σειρά ήταν οι εξής :

Αναδιώτης Νίκος

Ασμαφυλίδου Γκέργκη Μαρία

Βλαχόπουλος Γεώργιος

Ηλιόπουλος Φώτης

Κουτρής Σταύρος

Μακρυδάκη Φιλοθέη

Μαρκούδης Λυκούργος

Χιωτακάκος Δημήτριος

Στην κατάμεστη αίθουσα οι Υποψήφιοι αλλά και οι βουλευτές παρουσίασαν τις πολιτικές τους θέσεις έμπλεες από τις αρχές της ΝΙΚΗΣ, προσηλωμένοι στα ιδανικά της άδολης φιλοπατρίας της πίστης στο Χριστό και στους Δημοκρατικούς θεσμούς. Επιπλέον έδωσαν απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις, οι οποίες τους ετέθησαν. Πρόσωπα δηλαδή, που σέβονται και αντανακλούν με τη βιοτή τους τις ελληνορθόδοξες πνευματικές αξίες, τα πιστεύω και την μελλοντική προοπτική της ΝΙΚΗΣ στον ευρωπαϊκό πολιτικό στίβο. Πρόσωπα έτοιμα να δώσουν τις μάχες για τη ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας σε ευρωπαϊκό επίπεδο!

Το παρόν έδωσαν και δυναμικά στελέχη από τις τοπικές γραμματείες της «ΝΙΚΗΣ» στην Τρίπολη και το Άργος αποδεικνύοντας το πνεύμα ενότητας και συνεργασίας, το οποίο διαπνέει την όλη προσπάθεια.

Την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης επιμελήθηκε η τοπική Κοινότητα «ΝΙΚΗΣ» στην Κόρινθο. Να σημειωθεί, ότι οφείλουμε ευχαριστώ και συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και στα στελέχη του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κορίνθου για την άψογη τεχνική υποστήριξη και την ευγενέστατη φιλοξενία και υποδοχή.|

Οι υποψήφιοι της ΝΙΚΗΣ στις Ευρωεκλογές 2024

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890