Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Εκδηλώσεις

Με μεγάλη επιτυχία η προεκλογική εκδήλωση της Δέσποινας Ιατρίδου στη Λάρισα

Με μεγάλη επιτυχία η προεκλογική εκδήλωση της Δέσποινας Ιατρίδου στη Λάρισα

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η προεκλογική εκδήλωση της Λαρισαίας Υποψήφιας Ευρωβουλευτή του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ Δέσποινα Ιατρίδου,  χθες, Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Η κ. Ιατρίδου αναφέρθηκε στη σημειολογία της θλιβερής επετείου της 29ης Μαΐου για την Ελλάδα η οποία δεν έτυχε της δυτικής βοήθειας για να γλυτώσει την αφομοίωσή της με τους όρους της Δύσης.

Η σημερινή όμως ημέρα είναι, τόνισε, και ημέρα μνήμης της Ανάστασης και της τεράστιας Νίκης του κράτους του Αγίου Τριαδικού Θεού, ημέρα υπενθύμισης του ποιος είναι ο Κύριος του κόσμου αυτού και άρα ημέρα ελπίδας και χαράς!

Με τις παραπάνω δύο επισημάνσεις ως αφετηρία και με την πολυετή της πείρα σε θέσεις συνεργασίας κατά την παραγωγή του νομοθετικού έργου της Ευρωβουλής η κ. Ιατρίδου, σχολιάζοντας τις έξι θεματικές πάνω στις οποίες διεξήχθη προ ημερών το debate των υποψήφιων προέδρων της κομισιόν, παρουσίασε τις θέσεις και τους πολιτικούς της στόχους για την Ελλάδα που αξίζουμε, για την Ευρώπη που θέλουμε.

Ο κυριότερος από τους στόχους αυτούς είναι να προωθήσει και να υπερασπιστεί δυναμικά τις πολιτικές εκείνες που θα βελτιώσουν το επίπεδο ζωής και την καθημερινότητα του πολίτη και που θα εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Ενστερνιζόμενη απόλυτα τις αξίες που η ΝΙΚΗ πρεσβεύει, ζήτησε την εμπιστοσύνη και τη στήριξη όλων.

Εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της, στις εμπειρίες της, ώστε να υλοποιήσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το κοινό όραμα με τη ΝΙΚΗ.

Με την ψήφο του ελληνικού λαού το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ θα αποδείξει ότι μπορεί, με τους κατάλληλους χειρισμούς και τις κατάλληλες στρατηγικές συνεργασίες, να επηρεάσει ουσιαστικά τη λήψη αποφάσεων και να χαράξει ευρωπαϊκή πολιτική για μια Ευρώπη των λαών, για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης.

Διαβάστε ακόμη

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Ιωάννινα

Πυρσινέλλας 1 και Ναπολέοντος Ζέρβα γωνία, (1ος όροφος), Ιωάννινα 45221

Κιλκίς

21ης Ιουνίου 205 (2ος όροφος), Κιλκίς 61100

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890

Βόλος

NAKOS CENTER, Σπ. Σπυρίδη 38, 1ος όροφος., Βόλος 38221

Σέρρες

Εμμανουήλ Ανδρόνικου 1, Σέρρες 62100