Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Εκδηλώσεις

Στο πλευρό των φυσικοθεραπευτών ο βουλευτής Σ. Τσιρώνης

Στο πλευρό των φυσικοθεραπευτών ο βουλευτής Σ. Τσιρώνης

Στην κινητοποίηση των φυσικοθεραπευτών στην Αθήνα παρευρέθη ο βουλευτής Αχαΐας του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος «ΝΙΚΗ», Σπυρίδων Τσιρώνης.

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Πέτρο Λυμπερίδη στα γραφεία του συλλόγου και είχαν εκτενή συζήτηση για τα θέματα της πανελλήνιας κινητοποίησης αλλά και ευρύτερα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο. Ο κ.Τσιρώνης αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη ευαισθησία τα συγκεκριμένα θέματα, αφού, όπως είναι γνωστό, έχει την ιδιότητα του φυσικοθεραπευτή.

Στη συνέχεια της ημέρας ο κ.Τσιρώνης συμμετείχε στην παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από το Υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο της οποίας συναντήθηκε με πολλούς συναδέλφους του από την Αχαΐα που συμμετείχαν στην κινητοποίηση.

Ερωτηθείς για τις κινητοποιήσεις ο κ.Τσιρώνης ανέφερε: «Ήρθα σήμερα να δηλώσω την συμπαράστασή μου στα δίκαια αιτήματα του Π.Σ.Φ. (Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών), τόσο για την αύξηση του προϋπολογισμού για τις φυσικοθεραπείες όσο και για τα απαράδεκτα, μνημονιακά μέτρα του clawback (ποσοστό επιστροφής από την υπέρβαση του προϋπολογισμού) και του rebate (κλιμακωτά ποσοστά επιστροφών). Ενημερώθηκα από τον πρόεδρο του Π.Σ.Φ. κ.Πέτρο Λυμπερίδη και υποσχέθηκα να θέσω τα δίκαια αιτήματα του κλάδου στον αρμόδιο υπουργό και να προωθήσω τα θέματα του συλλόγου με όλες τις δυνατότητες που μου παρέχει η βουλευτική ιδιότητα».

Τσιρώνης Φυσικοθεραπευτές

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890