Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Νέα - Δελτία Τύπου

Ο κ. Τσίπρας καλό θα ήταν να μένει στη γωνιά του και να ζητά ταπεινά συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό

Ο κ. Τσίπρας καλό θα ήταν να μένει στη γωνιά του και να ζητά ταπεινά συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό

Με αφορμή τη συμπλήρωση έξι χρόνων από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, το “Ιδρυμα Αλέξη Τσίπρα”, αυτού του γίγαντα της Παγκόσμιας Διανόησης, διοργανώνει Διεθνές Συνέδριο στην Αθήνα, και προσκαλεί διχαστικά, όποιον συμφωνεί, αποκλείοντας αυθαίρετα όποιους θεσμικούς φορείς, κόμματα της ελληνικής Βουλής, είναι αντίθετα με τη συμφωνία.

Συνεχίζει έτσι την κατάπτυστη τακτική που είχε εγκαινιάσει το 2018, όταν χαρακτήρισε συλλήβδην, τα εκατομμύρια των Ελλήνων που έλαβαν μέρος στα συλλαλητήρια Αθηνών και Θεσσαλονίκης και τους ομιλητές, ως εθνικιστές και φασίστες, μεταξύ των οποίων και ο αείμνηστος Μίκης Θεοδωράκης.

Ο κ. Τσίπρας προτιμά προφανώς να συναναστρέφεται με εκπροσώπους των ιμπεριαλιστικών κύκλων, μήπως και του βρουν κάποια δουλειά, μια και ο ελληνικός λαός τον έστειλε στην ανεργία (όπως και τον Ζόραν Ζάεφ ο λαός της Κεντρικής Βαλκανικής Δημοκρατίας των Σκοπίων), αλλά δεν έχει δικαίωμα να διχάζει το λαό και να αποκλείει αρχηγούς κομμάτων που δηλώνουν αντίθετοι με την προδοσία των Πρεσπών, όταν μάλιστα έχει καταγγελθεί ότι η ψήφισή της ήταν προϊόν διαφθοράς και εξαγοράς. (Βλέπε πρόσφατη ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου)

Ο κ. Τσίπρας ακόμα δεν έχει καταλάβει τη ζημιά που έκανε στην Ελλάδα, υπογράφοντας μνημόνια και Πρέσπες και αντί να ζητά συγγνώμη, προσπαθεί να εκβιάσει τη δικαίωσή του, κουνώντας τους επαίνους που εξασφάλισε από Αμερικανούς και Γερμανούς ξένους ηγέτες, οι οποίοι ενεργούν αποκλειστικά για τα δικά τους συμφέροντα. Αντί να θέλει να μας ξανασώσει με νέες “προδοσίες”, όπως χαρακτήρισαν τις επιδόσεις του, οι αείμνηστοι ηγέτες της Αριστεράς, Μίκης Θεοδωράκης και Μανώλης Γλέζος, καλό θα ήταν να μένει στη γωνιά του και να ζητά ταπεινά συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για όσα δεινά μας επέβαλε με την υπογραφή του.

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890