Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Νέα - Δελτία Τύπου

Κυβερνητική λογοκρισία χειρίστου είδους

Κυβερνητική λογοκρισία χειρίστου είδους

Η Κυβέρνηση λειτουργεί πλέον μόνο κάτω από απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες. Στήνει φιέστες, ότι δήθεν ενδιαφέρεται για τα προβλήματα των πολιτών, μιλώντας σε ελεγχόμενες συνθήκες. Έτσι αντιλαμβάνεται την ελευθερία των ιδεών.

Στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας στα Μελισσάτικα Βόλου, διεξήχθη μία ενδιαφέρουσα ημερίδα σήμερα 20/9/2024 για το Δημογραφικό πρόβλημα, με ελεύθερη είσοδο. Συντονιστής στο panel ήταν ο δημοσιογράφος Πολύζος Σωτήριος.

Η ΝΙΚΗ, που βασικό της πρόταγμα έχει το σύνθημα «Παιδιά και Παιδεία» δεν μπορούσε να λείπει από μία τέτοια εκδήλωση.

Κάτι τέτοιο όμως φάνηκε περίτρανα ότι ενοχλεί. Και ενώ ο κ. Πολύζος, πριν την εκδήλωση είχε ενημερωθεί από την ίδια την εκπρόσωπό μας, με την πολιτική ιδιότητά της, και συναίνεσε για μία σύντομη παρέμβαση, έπραξε τα αντίθετα αφαιρώντας της το λόγο, μόλις ακούστηκε στο ακροατήριο ότι μιλούσε εκπρόσωπος της ΝΙΚΗΣ.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Σαβελίδης Σωκράτης, ενεργώντας όχι ως Δημόσιος λειτουργός αλλά ως αυλοκόλακας των παρισταμένων κυβερνητικών, ο οποίος και σηκώθηκε για να χειροκροτήσει τον αποκλεισμό της ΝΙΚΗΣ από έναν χαιρετισμό.

Τα ίδια μήπως δεν έγιναν και στις χαροκαμένες μάνες των θυμάτων των Τεμπών; ¨Ξεχνάτε¨ να τους καλείτε στις  φιέστες σας ή τους παίρνετε σηκωτούς, αν σας γίνουν φορτικοί.

Είστε πολύ λίγοι για τον υψηλό θώκο που κατέχετε και οι δύο σας. Το αυθόρμητο, δειλό,  χειροκρότημα που ακούστηκε από τους μαθητές καταδεικνύει ότι δεν συμφώνησαν μαζί σας. Εκτίθεστε ανεπανόρθωτα στα μάτια, τόσο των προσκεκλημένων επιστημόνων του ακροατηρίου σας, όσο και εκείνων  που θα μάθουν την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά σας.

Εσείς φοβηθήκατε τον λόγο μας πριν καν μιλήσουμε. Εμείς οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε παντού τον δικό σας «δημοκρατικό» τρόπο φίμωσης της φωνής της ΝΙΚΗΣ.

Τοπική Κοινότητα ΝΙΚΗΣ Μαγνησίας

Δείτε περισσότερα εδώ

Διαβάστε ακόμη

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Ιωάννινα

Πυρσινέλλας 1 και Ναπολέοντος Ζέρβα γωνία, (1ος όροφος), Ιωάννινα 45221

Κιλκίς

21ης Ιουνίου 205 (2ος όροφος), Κιλκίς 61100

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890

Βόλος

NAKOS CENTER, Σπ. Σπυρίδη 38, 1ος όροφος., Βόλος 38221

Σέρρες

Εμμανουήλ Ανδρόνικου 1, Σέρρες 62100