Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Νέα - Δελτία Τύπου

Συνάντηση προέδρου της ΝΙΚΗΣ με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Συνάντηση προέδρου της ΝΙΚΗΣ με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), συναντήθηκε πριν από λίγες ημέρες (Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023) ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός. Την Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ εκπροσώπησαν ο  Πρόεδρος Νικόλαος Ζησόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας, Νικόλαος Χατζηγεωργίου, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, Αριστείδης Τσάτσαρης, ο Ταμίας Ιωάννη Σφήνας και τα μέλη, Βάϊος Γκόρας και Παρασκευάς Κιαρτσίδης.

Ο  Πρόεδρος  της ΝΙΚΗΣ κατά τη διάρκεια της συνάντησης -η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα- ενημερώθηκε από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για τους σκοπούς της ίδρυσης και λειτουργίας της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ, καθώς και για το θεσμικό πλαίσιο που διέπει την εκπροσώπηση του στρατιωτικού προσωπικού. Επίσης ο κ. Νατσιός πληροφορήθηκε για θέματα που αφορούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, που υπηρετεί στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και έχουν αναδειχθεί από την Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ, καθώς και για θέματα πανελλήνιου ενδιαφέροντος του στρατιωτικού προσωπικού, που έχουν αναδειχθεί από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. Κλείνοντας την συνάντηση, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου     ευχήθηκαν στον κ. Πρόεδρο, μια καλή και δημιουργική κοινοβουλευτική θητεία και τον ευχαρίστησαν για την συνεργασία του, όσον αφορά την ανάδειξη και την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ από την πλευρά του, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα τα πάγια και δίκαια αιτήματα του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, όσον αφορά την ισότιμη εργασιακή του αντιμετώπιση, σε σχέση με τους υπόλοιπους εργαζομένους και   δεσμεύτηκε όπως προβεί το προσεχές διάστημα, σε θεσμικές ενέργειες προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μέσω κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων, σε συνεργασία με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, προκειμένου να αρθούν οι  υφιστάμενες αδικίες προς το στρατιωτικό προσωπικό και διαβεβαίωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την περαιτέρω διεύρυνση και εμβάθυνση της συνεργασίας, με γνώμονα την συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των οικογενειών τους.

 

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890