Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα
Ταφόπλακα στην ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου. Η Ελλάδα μίκρυνε σήμερα.

Ταφόπλακα στην ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου. Η Ελλάδα μίκρυνε σήμερα.

Του Ανδρέα Σταλίδη, υποψηφίου Ευρωβουλευτή της ΝΙΚΗΣ

Τελικά έγινε η ανατροπή της τελευταίας στιγμής και ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης εντάσσει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις ευρωεκλογές τον εκλεγμένο Δήμαρχο Χειμάρρας Φρέντυ Μπελέρη, ο οποίος είναι φυλακισμένος εδώ και 11 μήνες και δεν έχει ορκιστεί ποτέ, και ούτε πρόκειται.

Πρόκειται για μία ΑΠΟΔΡΑΣΗ όχι από η φυλακή, αλλά από το χρέος του.

Σε όλες του τις συνεντεύξεις όσο ήταν στο κελί, έλεγε ότι οι εγκάθετοι του Ράμα του πρότειναν να αποφυλακιστεί με αντάλλαγμα να μην αξιώσει τη Δημαρχία, την οποία κέρδισε στις εκλογές.

Έλεγε με υπερηφάνεια ότι αρνήθηκε κάθε συζήτηση επειδή έχει χρέος να υπηρετήσει τον λαό της Χειμάρρας και να σταματήσει το «έργο» του εγκάθετου του Ράμα, δηλαδή να αρπάξει τις περιουσίες των βορειοηπειρωτών.

Τελικά φαίνεται ότι δεν ενέδωσε στις ασφυκτικές πιέσεις του Ράμα, αλλά ενέδωσε στις μικροκομματικές πιέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Για μία χούφτα ψήφους στις ευρωεκλογές, μπαίνει οριστική ταφόπλακα στη Βόρειo Ήπειρο.

Η καταταλαιπωρημένη εθνική ελληνική μειονότητα εκλαμβάνει τα γεγονότα με δύο τρόπους.

Πρώτον, ότι αποδίδει η τρομοκρατία του καθεστώτος Ράμα, ο οποίος πετυχαίνει όλους του τους στόχους. Παραμένει ο χαμένος των εκλογών να ασκεί καθήκοντα, τον φυλακίζει και αυτόν, και βάζει άλλο πρόσωπο από τη χαμένη παράταξη να συνεχίσει την αρπαγή περιουσιών.

Δεύτερον, ότι η Ελλάδα είναι παντελώς αδύναμη για την παραμικρή αντίσταση κατά της Αλβανίας του Ράμα. Ο Έλληνας πρωθυπουργός προεκλογικά στάθηκε στο πλευρό του Μπελέρη, επεσήμανε σε ομιλία του το κρίσιμο πρόβλημα των περιουσιών, υποσχέθηκε πλήρη κάλυψη των δικαιωμάτων των Ελλήνων και φώναζε το σύνθημα «η Ελλάδα σας σκεπάζει».

 (σχετικό βίντεο -https://www.tiktok.com/@andreas.stalidis/video/7345614726719737121)

Ήταν προφανές από την αρχή ότι το διακύβευμα της υπόθεσης Μπελέρη ήταν η φυσική επιβίωση της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία.

Τα μοιραία πρόσωπα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Φρέντυ Μπελέρης. Αυτά τα δύο πρόσωπα θέτουν την ταφόπλακα στην ελληνική μειονότητα.

Η Ελλάδα μίκρυνε σήμερα.

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890