Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα
Γιατί ψηφίζουμε ΝΙΚΗ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Γιατί ψηφίζουμε ΝΙΚΗ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Η ΝΙΚΗ στάθηκε η μεγάλη έκπληξη στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Αγωνιστήκαμε έντιμα και με αξιοπρέπεια, χωρίς μεγάλους οικονομικούς πόρους, χωρίς εκλογική εμπειρία, και κυρίως χωρίς επαγγελματίες πολιτικούς, τους οποίους και δεν δεχόμαστε στις τάξεις μας.

Στην συνέχεια υπομείναμε έναν πρωτοφανή οχετό λάσπης και συκοφαντίας, με αναπόδεικτες κατηγορίες και προσβολές, οι οποίες υπερπροβλήθηκαν από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και προδίδουν τον πανικό όσων έχουν άνομα συμφέροντα κατά της πατρίδας.

Με χαλυβδωμένη πίστη, δίνουμε δυναμικό «παρών» στις ερχόμενες εκλογές. Ο Ελληνικός λαός έχει μπροστά του σκληρές μάχες και είμαστε αποφασισμένοι να τις δώσουμε ως το τέλος.

Η ερχόμενη Βουλή δεν θα είναι μία συνηθισμένη Βουλή.

Όσοι επιδιώκουν μεγάλες πλειοψηφίες και ανίερες συμμαχίες, θέλουν να τροποποιήσουν ανενόχλητοι το Σύνταγμα. Προβλέπουμε ότι θα επιχειρήσουν να εκχωρήσουν εθνική κυριαρχία σε Αιγαίο και ΑΟΖ, να αποκαθηλώσουν την επικρατούσα θρησκεία και τον χαρακτήρα της εθνικής Παιδείας. Παράλληλα βλέπουμε ήδη να συντελούνται: η δημογραφική μας κατάρρευση, ο περιορισμός των ατομικών δικαιωμάτων του πολίτη, η αρπαγή ελληνικών ιδιοκτησιών από ξένα “funds”, η φτωχοποίηση του Έλληνα, ο δημοσιονομικός εκτροχιασμός, η αποδόμηση της οικογένειας, ο εκπαιδευτικός εκμαυλισμός των παιδικών ψυχών.

Η ΝΙΚΗ χρειάζεται την στήριξη όλων για να δώσουμε μαζί τις σκληρές μάχες της ερχόμενης Βουλής. Ο αγώνας είναι ιερός. Καλούμε κάθε καλοπροαίρετο Έλληνα να πάρει θέση. Θέση μάχης. Ας είναι η ψήφος μας η αρχή της μάχης αυτής! Ας μην αφήνουμε άλλους να αποφασίζουν για εμάς και τα παιδιά μας. Ας πάρουμε τις τύχες της πατρίδας μας στα χέρια μας, με πίστη και ελπίδα!

Στις 25 Ιουνίου, ψηφίζουμε τη ΝΙΚΗ του ελληνισμού, τη ΝΙΚΗ της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, τη ΝΙΚΗ του απλού λαού!

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890