Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα
«Προτείνουμε την καταβολή πέντε χιλιάδων ευρώ για κάθε ελληνόπουλο που γεννιέται»

«Προτείνουμε την καταβολή πέντε χιλιάδων ευρώ για κάθε ελληνόπουλο που γεννιέται»

Στις ουσιαστικές προτάσεις για ένα ρεαλιστικό αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας αναφέρθηκε με δηλώσεις του o Ανδρέας Βορύλλας, βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών της ΝΙΚΗΣ ενώ υπογράμμισε την ανάγκη αντιμετώπισης του δημογραφικού προβλήματος, με καταβολή πέντε χιλιάδων ευρώ για κάθε ελληνόπουλο που γεννιέται.

O Ανδρέας Βορύλλας χαρακτήρισε ως «άτολμο» τον προϋπολογισμό, «χωρίς καινοτόμες προτάσεις, χωρίς λύσεις για το κράτος και τα ελληνικά νοικοκυριά».

Σύμφωνα με τον κ. Βορύλλα, ο νέος προϋπολογισμός «δεν έχει τρόπους να αντιμετωπίσει καίρια ζητήματα της κοινωνίας μας, όπως είναι ο πληθωρισμός, η αισχροκέρδεια, το υψηλό δημόσιο και ιδιωτικό δάνειο, τα κόκκινα δάνεια, το ξεπούλημά της ακίνητης δημόσιας περιουσίας».

«Η ΝΙΚΗ προτείνει καταρχάς την ουσιαστική στήριξη στον πρωτογενή τομέα», τόνισε ο βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών της ΝΙΚΗΣ.

«Πρέπει ο πρωτογενής τομέας για την Ελλάδα (Γεωργία, Κτηνοτροφία, Αλιεία, Διαχείριση Δασών και εξόρυξη μεταλλευμάτων) να γίνει στρατηγικής σημασίας. Κι εδώ αξίζει να σημειωθεί πως στις δαπάνες του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας “Ελλάδα 2.0” δεν αναφέρονται χρηματοδοτήσεις του πρωτογενούς τομέα», τόνισε.

Ο Ανδρέας Βορύλλας ζήτησε κίνητρα για τους άνεργους ώστε «να ασχοληθούν με τη γη μας, με την οποία ασχολούνται πλέον μόνον οι αλλοδαποί» καθώς και «τη φορολόγηση των εμβασμάτων μεταναστών με προορισμό τις εκτός Ε.Ε. χώρες τους».

«Πάνω από ένα δις είναι τα εμβάσματα που στέλνουν σε χώρες εκτός της ΕΕ οι μετανάστες», σημείωσε.

Επίσης πρότεινε για τη ναυτιλία ειδικό φορολογικό καθεστώς για το τμήμα των επενδύσεων που θα γίνουν από Ναυτιλιακές Εταιρείες σε ελληνικά ναυπηγεία.

Ο Ανδρέας Βορύλλας υπογράμμισε την ανάγκη λήψης μέτρων κατά της υπογεννητικότητας, «ένα ζήτημα ζωής και θανάτου για το έθνος μας που η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα της».

«Προτείνουμε την καταβολή πέντε χιλιάδων ευρώ για κάθε ελληνόπουλο που γεννιέται. Είναι ένα κίνητρο ουσιαστικό για νέους γονείς, να μεγαλώσει η οικογένεια τους με δημόσια στήριξη», υπογράμμισε.

Οι υποψήφιοι της ΝΙΚΗΣ στις Ευρωεκλογές 2024

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890