Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Εκδηλώσεις

Επιτέλους προχωρήστε άμεσα στην ανακατασκευή  του δρόμου “φονιά” μεταξύ Πολυκάστρου - Χαλάστρας

Επιτέλους προχωρήστε άμεσα στην ανακατασκευή του δρόμου “φονιά” μεταξύ Πολυκάστρου - Χαλάστρας

Την άμεση αναβάθμιση του κάθετου οδικού άξονα από τον κόμβο Πολυκάστρου μέχρι τον αντίστοιχο της Χαλάστρας ζητά η ΝΙΚΗ αφουγκραζόμενη τις φωνές των κατοίκων της περιοχής που εδώ και χρόνια  αναμένουν από τους υπευθύνους να δράσουν και να προχωρήσουν σε  έργα ανακατασκευής και αναβάθμισης του «στοιχειωμένου» τμήματος της ΠΑΘΕ (Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι)!

Η ανυπαρξία διαχωριστικού στηθαίου στο εν λόγω σημείο, όπως και σε ολόκληρο σχεδόν τον «άξονα», από τον κόμβο του Πολυκάστρου μέχρι τον αντίστοιχο των Ν. Μαλγάρων καταστά την περιφερειακή ενότητα του Κιλκίς άκρως επικίνδυνη.

Πρόσφατα οι θλιβερές  μνήμες από το φόρο αίματος που η περιοχή πληρώνει τα τελευταία χρόνια επανήλθαν, καθώς σημειώθηκε και πάλι  τροχαίο στο 521ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος του Άσπρου όταν ένα δυόρωφο τουριστικό λεωφορείο από το Νίς με σερβικές πινακίδες που μετέφερε 81 άτομα συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα. Η πυροσβεστική απεγκλώβισε τα τέσσερα άτομα από το Ι.Χ.( 60-70 ετών ), εκ των οποίων τα τρία δεν είχαν τις αισθήσεις τους και το τέταρτο μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Και δεν φτάνει αυτό, λίγο αργότερα ένα άλλο Ι.Χ. όχημα στο οποίο επέβαιναν μία μητέρα με το ανήλικο παιδί της έπεσε επάνω στο πρώτο Ι.Χ. αυτοκίνητο, χωρίς ευτυχώς να προκληθούν τραυματισμοί.

Προφανώς οι αρμόδιοι φορείς του ΤΑΙΠΕΔ, δεν θεωρούν επαρκή τον αριθμό των θυμάτων, για να δράσουν και εξακολουθούν να θυσιάζουν αθώους πολίτες  σε δρόμος «φονιάδες».

Αλήθεια κύριοι, μετά από τις πλημμύρες που έπνιξαν τη Θεσσαλία με τον αριθμό των θυμάτων συνεχώς να ανεβαίνει και τις πυρκαγιές που κατέκαψαν τους κυριότερους δασικούς «πνεύμονες» της χώρας μας , τι άλλο περιμένετε να συμβεί στην πληγωμένη χώρα μας για να δράσετε;

 

Οι υποψήφιοι της ΝΙΚΗΣ στις Ευρωεκλογές 2024

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890