«Λάμπει μες στην λάσπη η ΑΝΘΡΩΠΙΑ»: Δηλώσεις του Προέδρου της ΝΙΚΗΣ Δ. Νατσιού από την πληγωμένη Θεσσαλία

Αφουγκραζόμενοι τον πόνο των αδελφών μας, δυο κλιμάκια της ΝΙΚΗΣ κατευθύνθηκαν χθες προς τις περιοχές όλων των νομών της Θεσσαλίας.

Το 1ο κλιμάκιο αποτελείτο από τον πρόεδρο κ. Δημήτριο Νατσιό, τον βουλευτή Λάρισας και αντιπρόεδρο του Κινήματος κ. Γεώργιο Ρούντα, τον βουλευτή Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Ανδρέα Βορύλλα, και μέλη της Τοπικής Κοινότητας ΝΙΚΗΣ Μαγνησίας.

Το 2ο κλιμάκιο, αποτελείτο από τον βουλευτή Επικρατείας κ. Γεώργιο Αποστολάκη, τον βουλευτή Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Νικόλαο Βρεττό και μέλη της Τοπικής Κοινότητας Καρδίτσας.

Οι δύο αποστολές παρέδωσαν στους τοπικούς φορείς και τους πληγέντες κατοίκους φορτία από παλέτες με εμφιαλωμένο νερό.

 

H ΝΙΚΗ ξεκίνησε κεντρικά τη βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας με αποστολή εμφιαλωμένου νερού, το οποίο έχουν άμεση ανάγκη. Η πρόσκληση για βοήθεια επεκτείνεται πλέον στις Τοπικές Κοινότητες των Φίλων της ΝΙΚΗΣ. Οι συμπατριώτες μας στη Θεσσαλία έχουν ανάγκες σε εμφιαλωμένο νερό, χυμούς, τρόφιμα μακράς διαρκείας, ρουχισμό, κάλτσες, κουβέρτες, φάρμακα. Άλλοι, ακόμη περισσότερο, έχουν ανάγκη στέγης.

ΚΑΛΟΥΜΕ κάθε φίλο και φίλη της ΝΙΚΗΣ που θέλει και μπορεί να βοηθήσει, να έλθει σε επικοινωνία με τις Τοπικές Κοινότητες της ΝΙΚΗΣ της περιοχής του (https://nikh.gr/i-niki/topikes-koinotites) με:

  1. Συλλογή βοήθειας
  2. Διάθεση αποθηκευτικού χώρου συλλογής της βοήθειας, με υπεύθυνο και ώρες λειτουργίας.
  3. Διάθεση μέσων αποστολής της βοήθειας.
  4. Προσφορά φιλοξενίας σε οικογένειες πληγέντων συμπατριωτών μας που καταστράφηκαν τα σπίτια τους.